Poroka v Brdih

Idilična dežela, vpeta v razgibano naravno kuliso, ki v slehernem letnem času ponuja izbrano paleto barv, od živahne zelene, posute z rožnatimi in belimi cvetovi spomladi, do razkošnih odtenkov oranžne, rumene, rjave in zlate v pozni jeseni, postaja ena najlepših poročnih destinacij v Sloveniji. Brda vam poleg čudovite cvetoče kulise nudijo prvinski užitek ob jedi, omamnost doživetij vina in nepozabnost veselega druženja. 

poročni prstani_Brda

Prepustite se razvajati briškim gostincem. Odlična briška kulinarika, ki prepleta tradicijo in sodobnost, bo navdušila vsakogar. Vajino poročno slavje bo med briškimi griči brez dvoma nepozabno. Odlična kulinarika ter vrhunska vina briških vinarjev bosta pokrbela, da bo vajin poročni dan sanjski.

Seznam poročnih lokacij v Brdih:

  • Vila Vipolže, ena najlepših poročnih lokacij v Sloveniji vama nudi edinstven prostor za vajin pravljičen poročni dan. Najbolj ganljiv del, poročni obred, se lahko odvija na zelenici pred vilo ali v beneški sobani, Piano Nobile. Poročno slavje, dogodek poln zabave, veselja in druženja pa vama bomo pomagali urediti v čudoviti grajski kleti. Si želita večerjo na prostem? Tudi to je pri nas mogoče. 

Več na: www.vilavipolze.eu/poroke/o_porokah/, Vila Vipolže, Vipolže 29, tel. 082055420

Vila Vipolže poroke Vila Vipolže poroke Vila Vipolže poroke Vila Vipolže poroke Vila Vipolže poroke

  • Hotel San Martin je  eleganten družinsko voden hotel, ki se nahaja ob robu vasice Šmartno. S hotela se širijo čudoviti panoramski razgledi na okolico vinskih hribov ter dolin s čudovitimi vasicami na vrhu hribov.

Šmartno 11, 5211 Kojsko, info@sanmartin.siwww.sanmartin.si

poročna dekoracija_san martin2 san martin_poroka san martin_poroka2 san martin_poroka7 san martin_poroka3

  • Gredič, položen v samo osrčje prelepe gričevnate pokrajine vinskih trt, bo zarisal sanjske kulise za vajin najlepši dan. Grajska zidovi dvorca, toplina in udobje restavracije ter dih jemajoča eleganca vinoteke s svečanim templjem penin bodo pričarali idilično prizorišče za izvedbo civilnega obreda, slavnostno poročno večerjo in zabavo. Grajska suita pa je kot nalašč za nevesto in njene družice, ko se pripravljajo na obred.                                

Ceglo 9, 5212 Dobrovo, info@gredic.siwww.gredic.si, Tel.: +386 5 828 0120

    Poroka v Grediču Poroka v Grediču1 Poroka v Grediču2Poroka v Grediču3 Poroka v Grediču4

  • Vila Kozana, prisrčen podeželski hotel, v objemu vinogradov in češnjevih nasadov, se nahaja v centru vasice Kozana.

Kozana 94, 5212 Dobrovo, info@hotel-brda.siwww.hotel-brda.si

hotel kozana - panorama 1-001 Hotel Kozana - restavracija Hotel Kozana - restavracija2

  • Dvor Kozana je bil del večje srednjeveške gospodarske posesti, skrbno obnovljen ambient ohranja značilno briško arhitekturo. Zaključen ambient objektov z notranjim dvoriščem in vrtom z bazenom ponuja intimno in prijazno atmosfero za manjše poroke.

Kozana 71, 5212 Dobrovo, www.dvor.si,  m: 040 201 311040 201 311

Dvor-Brda poroke Dvor-Brda poroke Dvor-Brda poroke Dvor-Brda poroke Dvor-Brda poroke Dvor-Brda poroke

  • Turistična kmetija Štanfel leži v mirni z zelenjem obdani dolinici Vamorje, kjer najdete biser briške kulinarike. Izjemen ambient glavnega prostora na kmetiji Štanfel z rotondo, kjer se rožnato poigravajo barve, je kot nalašč za svečano poroko in pomembna praznovanja.

Podsabotin 5, 5211 Kojsko, stefan@stanfel.si, www.stanfel.si

štanfel1 štanfel2  

  • Domačija Kabaj Morel svojim gostom nudi slavje v prijetnem domačem okolju, obdanem z mirom, naravo in dobro hrano.

Šlovrenc 4, 5212 Dobrovo, info@kabaj.siwww.kabaj.si/

kabaj Morel kabaj Morel kabaj Morel

  • Hiša Štekar, kot posebnost naše hiše je da je civilni obred možen tako zunaj na dvorišču kot tudi v vinski kleti. Ponujamo tako obred s pogostitvijo kot tudi celotno večerjo in poročno zabavo. Za mladoporočence lahko poskrbimo tudi za okrasitev prostorov, izdelavo torte.

Snežatno 26 a, info@stekar.si, www.stekar.si

Štekar_poroke   Štekar_poroke

Zadružna cesta 9, 5212 Dobrovo, info@klet-brda.si, klet-brda.si/sl

  • Hiša kulture Šmartno razpolaga z dvema največjima prostoroma v vasi (dvorana in galerija). Nudi možnost postanka v vasi ali sprejema svatov po ali pred obredom v cerkvi. Za skupine do 100 oseb lahko pripravijo prigrizke, finger food in pijačo po izboru. V sklopu Hiše se nahaja odprto ognjišče, majhen balkonček, ki gleda na gaso. Oba sta zanimiva in priljubljena pri ustvarjanju poročnih fotografij.

Šmartno 38-40, 5211 Kojsko, tatjana.basin200@gmail.com

Poročita se v uradnem prostoru Viteške dvorane gradu Dobrovo ter v Vili  Vipolže ali na prostem

Trg 25.maja 2, 5212 Dobrovo, info@obcina-brda.si

grad Dobrovo Briška poroka 2014 10 briška poroka 2015 uradne

 

Preživita vajin najlepši dan v objemu briških gričev ter obdana s toplim mediteranskim soncem

V Brdih bomo poskrbeli, da bo vajin dan zares enkraten. Si želita poroko izvesti na prostem? Za vas imamo na voljo kar nekaj čudovitih lokacij, kjer lahko izvedemo poročni obred. Če pa ne bosta zadovoljna s ponujenim, se bomo z vami zapeljali med briškimi vasmi in skupaj bomo našli pravi kotiček za vaju. Neponovljiva narava ter lepota pokrajine vaju bo zagotovo prepričala, da si usodni da izrečeta med vinogradi ali češnjevimi nasadi.

razgledni stolp_Gonjače