NAGRADNA IGRA: 1x nočitev za 2 osebi s tradicionalnim briškim zajtrkom v najlepši renesančni vili v Sloveniji

Nagradna igra je zaključena!

 
NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA!

 

Žrebanje je potekalo v ponedeljek, 20. 12. 2021 na naši Facebook strani @GoriskaBrda.

Nagrado - nočitev z briškim zajtrkom za 2 osebi v Vili Vipolže - prejme Mojca Dovnik!

Nagrajenca bomo glede koriščenja nagrade obvestili preko privatnega sporočila na Facebook strani.

 Iskrene čestitke!

 

 

Nagradna igra ni več aktualna!

 

Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za:

 

  • 1x nočitev v renesančni Vili Vipolže za 2 osebi
  •  tradicionalni briški zajtrk za 2 osebi

  

Kako sodelovati:

 

Nagradna igra poteka na Facebook strani Brda @GoriskaBrda

Pravila:

Nagradna igra bo potekala v času od 8.12.2021 do vključno 17. 12. 2021.
V kolikor boste prav vi srečni nagrajenec te nagradne igre, boste lahko nagrado v Vili Vipolže koristili v obdobju od 1. 1. 2022 do 31. 12. 2022.

 
Vila Vipolže

 

Vila Vipolže se nahaja v istoimenski vasi Vipolže, tik ob meji z Italijo, predstavlja enkratno priložnost, da svoj oddih v Goriških Brdih obogatite z namestitvijo v najlepši renesančni vili v Sloveniji. Naše Superior dvoposteljne sobe in Junior Suite vam z nepozabnim razgledom na briške griče nudijo popoln počitek po dolgem dnevu odkrivanja Brd. Zjutraj pa vas za dobro jutro pričaka tradicionalni briški zajtrk, ki vašo izkušnjo naredi toliko bolj avtentično.

Goriška Brda so raj za ljubitelje lepih razgledov, aktivnih počitnic, odličnega vina in kulinarike. Podajte se na sprehod med vinograde in sadovnjake, obiščite eno od mnogih vinskih kleti, uživajte v lokalni in sezonski kulinariki, obiščite srednjeveško vasico Šmartno, povzpnite se na razgledni stolp Gonjače in uživajte v veličastnem razgledu od Alp do Jadrana in prespite v renesančni Vili Vipolže.

vv9

vv3

 

Splošni pogoji, nagrada in pravila sodelovanja v nagradni igri

 Organizator nagradne igre

Organizator in izvajalec nagradne igre »Vikend paket v Vili Vipolže« (v nadaljevanju: nagradna igra) je Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda, Trg 25. Maja 2,  5212 Dobrovo v Brdih, Slovenija (v nadaljevanju: organizator).

Trajanje nagradne igre

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče od 8.12.2021 do vključno 17. 12. 2021. Nagradna igra se z žrebanjem nagrajenca zaključi 20. 12. 2021.

Namen nagradne igre

Namen nagradne igre je promocija in izvajanje trženjskega komuniciranja organizatorja ter posredno pospeševanje prodaje.

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri

Udeleženci nagradne igre so lahko vse polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki se prijavijo na sodelovanje v nagradni igri v času njenega trajanja. V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni pri organizatorju nagradne igre, družbi ali Agenciji ter njihovi ožji družinski člani (zakonec, izven zakonski partner, starši, otroci) in druge osebe, ki kakorkoli neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre.

Vsak udeleženec lahko sodeluje v nagradni igri le v svojem lastnem imenu, s sodelovanjem v nagradni igri pa potrjuje, da so vsi posredovani osebni podatki le njegovi lastni osebni podatki, ter da se strinja s temi pravili.

Nagrada in pravila nagradne igre:

Nagrada v vrednosti 150,00 € v Vili Vipolže, Vipolže 29,5212 Dobrovo.
Nagrada vključuje:

  • 1x nočitev v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi
  •  1x tradicionalni briški zajtrk za 2 osebi

Doplačila, ki niso vključena v nagrado:

  • turistična in promocijska taksa – 2,5 € / osebo / dan, otroci od 7. do 18. leta 1,25 € / otroka / dan

Nagradna igra bo posebej za promocijo ustvarjena na Facebook strani Brda  »@GoriskaBrda« in bo potekala v času od 8.12.2021 do vključno 17. 12. 2021. Oglaševala se bo tudi na drugih spletnih straneh in spletnih družbenih omrežjih. V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki so uporabniki spletne skupnosti Facebook in ki bodo od 8.12.2021 do vključno 17. 12. 2021: všečkale Facebook stran »@GoriskaBrda«, všečkale in delile objavo nagradne igre na Facebook strani »@GoriskaBrda« ter v komentar pod objavo označile 1 osebo.

 Pogoji za pridobitev nagrade

Za nagrado se potegujejo vsi sodelujoči, ki so v nagradni igri sodelovali v skladu s temi pravili.

Dodatni pogoj za osvojitev nagrade je, da do trenutka žreba ni bilo odkritih kršitev teh pravil s strani sodelujočega oziroma, da sodelujoči že tekom nagradne igre ni bil izključen.

Žrebanje nagrajenca

Žrebanje nagrajenca bo potekalo dne 20. 12. 2021 na Facebook strani Brda  »@GoriskaBrda« s pomočjo Random Commentpicker FB orodja.

Objava nagrajenca

Nagrajenec izrecno dovoljujejo objavo svojega imena in priimka na spletnih straneh nagradne igre in v e-poštnih sporočilih nagradne igre, za kar od organizatorja ali izvajalca ne bodo zahtevali plačila ali odškodnine. Nagrajenec bo objavljen na spletni strani nagradne igre najkasneje v roku 14 dni po zaključku nagradne igre.

Splošno o nagradah in nagrajencih

V primeru, da je nagrajenec izključen, se nagrado podeli naslednjemu sodelujočemu, ki bo naknadno izžreban in upravičen do nje.

Nagrade ni mogoče zamenjati za katero koli drugo nagrado, drugo blago ali drugo storitev.

Organizator ima pravico zahtevati, da nagrajenec v določenem roku na zahtevan način izkaže svojo identiteto. V primeru, da nagrajenec tega noče storiti, izgubi pravico do nagrade. V tem primeru se nagrada ne podeli.

Nagrajenec lahko dobljeno nagrado koristi od 1. 1. 2022 do 31. 12. 2022 po predhodni rezervaciji na +38631395483 ali rooms@vilavipolze.eu v prostih terminih.

Sodelujoči so seznanjeni z možnostjo osvojitve nagrade, ki je lahko predmet obdavčitve po Zakonu o dohodnini. Akontacijo za dohodnino za nagrado plača organizator, nagrajenci pa so kot zavezanci za dohodnino (2. odst. 35. člena ZDavP-2) organizatorju dolžni pisno predložiti natančne osebne podatke (ime in priimek, naslov stalnega prebivališča, davčno izpostavo, svojo davčno številko) in sicer najkasneje v roku 14 dni od prejema obvestila o prevzemu nagrade (ali v drugem roku, ki bo naveden v obvestilu). Predložitev navedenih podatkov je pogoj za prevzem vsake nagrade, katere vrednost presega 42 EUR z DDV. Če nagrajenec organizatorju teh podatkov ne posreduje v zahtevanem roku, od organizatorja ali izvajalca ni upravičen zahtevati izročitve nagrade. Organizator in izvajalec sta v teh primerih (odklonitev ali nepravočasno posredovani predpisani osebni podatki) prosta vseh obveznosti, ki izhajajo iz teh pravil do nagrajenca.

Uporaba in varovanje osebnih podatkov

Organizator bo osebne podatke skrbno varoval, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1, ZVOP-2, Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom) ter varstvom osebnih podatkov in zasebnosti nasploh.

Sodelujoči izrecno soglašajo, da lahko organizator kot upravljalec osebnih podatkov podatke, ki jih je od njih pridobil, samostojno in po lastni presoji obdeluje izključno za naslednje namene: 

izvedba nagradne igre v vseh vidikih;

obveščanje nagrajenca o rezultatu žrebanja nagrajenca;

objava nagrajenca na spletni strani nagradne igre;

objava nagrajenca v e-poštnih sporočilih, ki bodo poslana z namenom obveščanja vsem sodelujočim;

statistične in tržne analize ter segmentacija sodelujočih;

izvajanje neposrednih trženjskih akcij;

pošiljanje e-novic po e-pošti.

Organizator pridobljenih osebnih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam. 

Preklic hrambe osebnih podatkov pri organizatorju lahko sodelujoči sporoči s pisnim obvestilom na naslov organizatorja (oziroma na e-poštni naslov tic@brda.si).

Posledica preklica hrambe osebnih podatkov bo izbris osebnih podatkov sodelujočega.

Davčna številka in davčna izpostava nagrajencev se hranijo 5 let od podelitve nagrad oziroma kolikor je to potrebno na podlagi davčne zakonodaje.

Po preteku roka hrambe lahko upravljavec osebne podatke po lastni presoji izbriše ali anonimizira.

Upravljavec osebnih podatkov mora sodelujočemu na njegovo zahtevo:

potrditi, ali se osebni podatki v zvezi z njim obdelujejo ali ne;

omogočiti vpogled v osebne podatke, ki se nanašajo nanj, na njihovo posredovanje, prepisovanje ali kopiranje;

posredovati izpis osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj;

dati informacijo o metodah obdelave osebnih podatkov;

izvesti izbris njegovih osebnih podatkov.

Na spletni strani nagradne igre se uporablja t.i. piškotke (cookies), vendar izključno kot varnostni element za preprečevanje zlorab sistema nagradne igre, ki ne omogoča identifikacije posameznika.

Preklic sodelovanja

Sodelujoči lahko kadarkoli v času trajanja nagradne igre prekliče svoje sodelovanje v nagradni igri, tako da pošlje sporočilo organizatorju na e-poštni naslov tic@brda.si.

Reševanje pritožb

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil sodelujočega oziroma po potrebi tudi druge udeležence.

Datum objave teh pravil: 8.12.2021

______________________________

Več info:

 

Turistično informacijski center Brda
Šmartno 13, 5211 Kojsko
T: +386 (0)5 395 95 95
E: tic@brda.si
Facebook: @Brda
Instagram: @goriska_brda

nazaj >>