42 maratonov v 42 dneh

Športno - dobrodelni projekt 42 maratonov v 42 dneh je največji tovrstni projekt v letu 2018 v Sloveniji.

 Športno - dobrodelni Projekt 42 maratonov v 42 dneh je največji tovrstni projekt v letu 2018 v Sloveniji.

Projekt, v sklopu katerega tekač Bogomir Dolenc že od 25. avgusta dalje vsak dan preteče dvainštirideset kilometrov, je zastavljen s ciljem, da se zbirajo denarna sredstva za Ustanova Mali vitez in njene male viteze.

Dobro srce bomo pokazali tudi BRICI. K projektu smo z navdušenjem pristopili in 3. OKTOBRA, s številnimi podporniki, tudi v Brdih pretekli dvainštirideset kilometrov.

K projektu je pristopila tudi ga. Vlasta Nussdorfer, varuhinja človekovih pravic, v smislu podpore in promocije projekta ter skupni izvedbi dogodka, ki bo letos potekal ravno v tednu otroka. Tudi Varuhinja človekovih pravic bo 3. oktobra v Brdih.

V sredo, 3.oktobra od 15.00 dalje vsi vljudno vabljeni v Šmartno.

 

 

 

 

 

 

Pomagajte nam pri izpeljavi projekta, tako da:

- tudi sami pretečete kakšen kilometer in ste v podporo in vzpodbudo našemu tekaču Bogomirju. Tekli bomo v krogih (Pdrate - severni trg - Hiša kulture - Briška hiša - Nona Luisa - južni trg - po spodnji vaški cesti - Pdrate) in sicer kar 105 krat pretekli glavno prizorišče;

- če pa teka ne marate oz. ne morete teči, vseeno zelo dobrodošli. Veseli bomo, če si vzamete čas in pridete v Šmartno navijat za Bogomirja in ostale tekače.

Želimo si, da bi pri projektu sodelovalo tudi čim več otrok, zato pripeljite s sabo tudi najmlajše člane in s tekom naredite tudi nekaj zase in vaše najdražje. Predviden zaključek dogodka bo ob 20.30.


Vabljeni tudi, da po svojih močeh darujete denarna sredstva in tako pomagate Malim vitezom.

KAKO DAROVATI??

- do 3.10.2018 lahko pišete na e-mail mateja.drnovscek@brda.si oz. pokličete na telefonsko številko 051 632 903 in vam bomo poslali vse potrebne informacije ter donatorsko pogodbo v podpis.

- z SMS sporočilom na številko 1919 z vsebino VITEZ ali VITEZ5.

- V Šmartnem pa bo 3. oktobra prisotna tudi ekipa Malih vitezov s stojnico in skrinjico za dobrodelne prispevke.

Več o dogodku: http://www.42maratonov.si/

Hvala za vaše dobro srce, nasmeški otrok poplačajo vse!

nazaj >>