Kolesarski maraton Junaki vinogradov

 

Klet Brda bo v letu 2021 že 26. zapored organizirala kolesarski maraton, ki pa se po jubilejnem 20. Kolesarskem maratonu češenj preimenoval v Kolesarski maraton Junaki vinogradov.

V letu 2021 bo prireditev potekala v soboto, 5. 6. 2021. Dogodek je v vseh teh letih postal tradicionalni del briškega Praznika češenj in nepozabno doživetje za vse, ki se ga udeležijo. Vsako leto se maratona udeleži več kot 1000 kolesarjev in njihovih družin ter prijateljev. Gre za rekreativno kolesarsko prireditev, s startom v Ljubljani, postankom v Ajdovščini in ciljem v Vinski kleti »Goriška Brda« na Dobrovem – vse skupaj 108 km.

 

Več o dogodku na: https://klet-brda.si/sl/maraton-junaki-vinogradov/

 

MARATON BO POTEKAL OB VSAKEM VREMENU

 

PRAVILA MARATONA
  • Udeleženec maratona je vsak, ki se prijavi organizatorju in plača startnino oz. se prijavi organizatorju.
  • Vsi udeleženci naj poskrbijo, da se maratona udeležijo zdravi in vsestransko pripravljeni na maraton. Udeleženci vozijo na lastno odgovornost in so dolžni spoštovati cestno-prometne predpise ter strogo spoštovati in upoštevati navodila redarjev ter policije.
  • Maraton je rekreativnega značaja.
  • Organizator ne odgovarja za storjene prekrške posameznikov ali za škodo oz. poškodbe, ki jih povzročijo udeleženci maratona oz. prometa sebi ali tretji osebi.
  • Otroci do 15. leta vozijo v spremstvu staršev oz. odrasle odgovorne osebe. Obvezna je uporaba zaščitnih čelad.
  • Udeleženec maratona dovoljuje, da ga organizator, posamezno ali v skupini, fotografira za morebitno objavo v brošurah maratona in na spletni strani ter socialnih omrežjih maratona in kleti.
  • S prijavo organizatorju oz. vplačilom startnine udeleženec potrjuje, da je seznanjen s pravili maratona.

 

PRIJAVE IN INFORMACIJE na spletni strani KLETI BRDA 

Organizator dogodka:

Klet Brda
Zadružna cesta 9
5212 Dobrovo

tel.: 05 331 01 00
e-mail: info@klet-brda.si
www.klet-brda.si

nazaj >>