Peterc Vineyard Estate podira meje in se uvršča med svetovno elito butičnih namestitev

10.10.2024

Slovenska butična namestitev Peterc Vineyard Estate podira meje in prejema prestižna mednarodna priznanja. V samo treh letih delovanja se je ta ekskluzivna posest, ki se nahaja v idiličnem vinorodnem okolju Goriških Brd, uveljavila kot ena izmed najbolj priznanih butičnih in luksuznih namestitev na globalnem trgu.

Sijajni uspeh posestva je pred kratkim opazil tudi britanski časopis The London Evening Standard, ki je Peterc Vineyard Estate uvrstil med 12 najboljših vinskih oddihov, ki jih je vredno obiskati to jesen. Njihovo omembo med najboljšimi evropskimi destinacijami potrjujejo besede večkrat nagrajene novinarke Alicie Miller: "12 najlepših vinskih pobegov, ki jih lahko izkusite to jesen!"

Kmalu zatem je Condé Nast Johansens, globalno priznana kolekcija luksuznih hotelov in zdravilišč (ki je del grupacije elitnih medijev kot so Vogue, GQ, Condé Nast Traveller, Vanity Fair, Architectural Digest, itd.) posestvo izpostavila v svoji rubriki Editor’s Pick med 9 nepogrešljivimi svetovnimi destinacijami, ki jih morate obiskati.

Peterc Vineyard Estate je tudi prvi in zaenkrat edini slovenski ponudnik butičnih namestitev, ki je po izboru Condé Nast Johansens uvrščen na svetovni zemljevid vrhunskih butičnih namestitev. Ta dosežek potrjuje izjemno kakovost storitev in nepozabno izkušnjo, ki ju posestvo nudi svojim gostom, kar navsezadnje dokazuje že tri leta zapored z oceno 9,9 na vodilni platformi Booking.com.

Prvo mednarodno priznanje je posestvo doseglo že leta 2021, ko je prejelo prestižno nagrado britanske revije Luxury BnB Magazine, ki je Peterc Vineyard Estate izpostavila kot edini luksuzni BnB izven Združenega kraljestva, ki je navdušil strokovno žirijo.

Letos pa je posestvo še enkrat zablestelo – skupaj s strokovno žirijo ga je Condé Nast Johansens  nominiral med elito le treh finalistov za nagrado The 2025 Annual Awards for Excellence. Te nagrade, ki prepoznavajo in izpostavljajo izjemno odličnost hotelov, zdravilišč in butičnih namestitev po vsem svetu, veljajo za enega najprestižnejših priznanj v panogi. Peterc Vineyard Estate je finalist v kategoriji Small & Exclusive Property (male in ekskluzivne namestitve), kjer se bo 4. novembra na slovesni razglasitvi v Londonu potegoval za zmago s še dvema drugima ponudnikoma iz tujine.

conde_nast_logo-awards__1_.jpg

Peterc Vineyard Estate s svojimi dosežki postavlja slovensko butično gostoljubje na svetovni zemljevid luksuznih destinacij in dokazuje, da tudi majhno, a elegantno posestvo lahko zablesti med globalno elito in postavi Slovenijo in vinsko destinacijo Goriška Brda v sam svetovni vrh.

 

Peterc Vineyard Estate v finalu Condé Nast Awards for Excellence:

https://www.johansens.com/hub/awards-for-excellence-2025-uk-europe-the-mediterranean-shortlists/

 

Članek v London Evening Standard:

https://www.standard.co.uk/lifestyle/travel/vineyard-wine-tasting-weekend-break-europe-uk-france-spain-b1180561.html

 

Več o Peterc Vineyard Estate:
www.peterc-brda.si

 

 

Kontakt za medije:

Milena Peterc

Solastnik Peterc Vineyard Estate

E-pošta:  milena@peterc-brda.si ,

Telefon: 070 700 089

Spletna stran: www.peterc-brda.si