Kongresni turizem

Želite narediti vaš poslovni dogodek nepozaben? Izberite Brda!

 

 

 

 

 

 

 

 

Pozabite na standardizirana kongresna mesta in dodajte barvo in toplino svojemu dogodku in ga organizirajte v najbolj slikoviti lokaciji v Sloveniji, ki velja tudi za eno najboljših enogastronomskih in trajnostnih destinacij v Evropi.

Različni ponudniki so zgradili ter odlično opremili številne kongresne dvorane primerne za različne dogodke. Brda nudijo tudi pestro izbiro aktivnosti in doživetij, kamor lahko peljete svoje poslovne partnerje, sodelavce in ostale udeležence kongresov. Pri nas imate možnost različnih team buidingov, degustacijo prestižnih vin in seveda nepozabno kulinarično doživetje.

Brda imajo privlačno geografsko lego, saj so le 130km iz Benetk in 120km iz Ljubljane.

 

VILA VIPOLŽE

 

VIla Vipolže kongresni turizem

 

V pokrajini mehkih gričev brez vrhunskega vina in izvirne kulinarike ne more iti. Tudi ob najsodobnejši tehnologiji gre ljubezen do posla najprej skozi želodec. Vsaj pri nas je tako. Toda to ne pomeni, da je delovni ritem ali urnik konference manj učinkovit. Nasprotno! Vaša poslovna druženja bolj kot kadarkoli potrebujejo inovativnost in oseben pristop.

Industrija srečanj je vse pomembnejši gradnik posla in življenja. V Brdih to industrijo omehčamo in ji nadenemo še bolj človeški obraz. Tukaj se spet zavedate, da je posel igra, ki jo obožujete. Vaši poslovni partnerji že komaj čakajo, da osvežite vaše naveze v renesančni vili sredi Brd. Edini prostor v vili, ki mora do konca ostati poslovna skrivnost, je skrita obokana klet.

Vila Vipolže ponuja tudi 3 superior dvoposteljne sobe in 3 junior suite.

Naslov: Vipolže 29, 5212 Dobrovo
Kontakt: info@vilavipolze.eu
E -naslov: +386 8 20 554 20
Povezava: Vila Vipolže 

 

 BELICA

 

Za poslovna srečanja, sestanke in predstavitve je na voljo vrhunsko opremljena konferenčna soba, ki sprejme do 50 oseb. V konferenčni sobi vam je na voljo vsa oprema za kvalitetno izpeljavo seminarjev, sestankov ter konferenc. 

Z veseljem bodo za vas pripravili tudi celodnevne programe z različnimi aktivnostmi.

Naslov: Medana 32, 5212 Dobrovo
Kontakt: +00386 53042104
E -naslov: info@belica.net
Povezava: Belica

 

GRAD DOBROVO – VITEŠKA DVORANA
 
 

Grad Dobrovo kongresni turizem

Na Dobrovem je že od 13. stoletja dalje stal manjši neutrjen dvor.  Na njegovem mestu je verjetno v sredini 17. stoletja zraslo novo renesančno grajsko poslopje, ki se nam je ohranilo v razmeroma nespremenjenem videzu in velja danes za enega najlepših na Goriškem.

Viteška dvorana je lahko prava za vas, saj ponuja odločen, a topel ambient, od kjer imate na dosegu roke skoraj vse.

Naslov: Grajska cesta 10, Dobrovo v Brdih
Kontakt: info@obcina-brda.si
Več na: Viteška dvorana Grad Dobrovo

 
VINSKA KLET GORIŠKA BRDA

 

 Večnamenska dvorana Vinske kleti Goriška Brda je lahko vaša lokacija za kongresno dejavnost v osrčju mirnih briških gričev, saj lahko sprejme do 250 gostov in ima možnost delitve prostora - v skladu v vašimi potrebami lahko ustvarimo intimno vzdušje za ožje družbe ali prostor, primeren za večje skupine. Dostop do kleti je enostaven. Prav tako je za parkirna mesta dobro poskrbljeno.

Naslov: Zadružna cesta 9, 5212 Dobrovo
Kontakt:  info@klet-brda.si
Več na: Vinska klet ''Goriška Brda''

 
NEJKA IN UROŠ KLINEC

 

 Vila, ki stoji v deželi tisočerih gričev, obdana z vinogradi, oljkami in sadnim drevjem, sprejme lahko največ 60 ljudi.  Je tudi vrata do vseh užitkov izjemne regije in kraj, kjer lahko uživate.

»Ponujamo vam pristno doživetje: lokalno kuhinjo v naši restavraciji, prijeten dopust v naših umetniških sobah, pristen domači pršut, izjemna vina in toplino«.

Naslov: Plešivo 51/B, 5212 Dobrovo
Kontakt:  041123456 in info@klinecplesivo.si
Več na: Nejka in Uroš Klinec

 

______________________________

Več info:

Turistično informacijski center Brda
Šmartno 13, 5211 Kojsko
T: +386 (0)5 395 95 95
E: tic@brda.si
Facebook: @Brda
Instagram: @goriska_brda

nazaj >>