Briška poroka 2018

Že sedmič zapored bodo Brda podarila dogodek romantike in ljubezni.

Briška poroka, s pridihom briškega, domačega in naravnega, v celoti posvečena rdeči briški češnji.

Poročni dan v Brdih se bo zgodil v naravi, v samem objemu briških gričev, v deželi sadja in vina z vrhunsko kulinariko in med prijaznimi Brici. Med vinogradi, oljčnimi nasadi in v češnjevem raju bo zmagovalni par deležen poroke brez organizacijskih in finančnih skrbi ter zavidanja vrednih daril partnerjev Briške poroke.

Za ta veliki dogodek se bomo zbrali v soboto, 09. 06. 2018 in z zmagovalnim parom nazdravili na novo življenjsko pot, pot ljubezni in radosti. Dan ljubezni bodo spremljali zabavni in kulturni dogodki, letos na Dobrovem v sklopu Praznika češenj.

V sredo, 14. 3. 2018 smo se skupaj s partnerji in predstavniki Zavoda za turizem, kulturo, mladino in šport sestali v Šmartnem v Hiši kulture in skrbno pregledali ter ocenili 10 finalistov, ki so se prijavili  za naslov zmagovalnega para letošnje Briške poroke. Do ponedeljka, 12. 3., ko so imeli pari možnost oddati izpolnjen vprašalnik, smo prejeli kar 46 prijav iz vseh koncev Slovenije in letos tudi iz tujine.

Tudi tokrat  smo imeli zelo težko nalogo saj so bili pari, ki so se prijavili zelo izvirni, z zanimivimi zgodbami in veliko željo po poroki prav v naših Brdih. Vsekakor nas to zelo veseli in spodbuja, da nadaljujemo s projektom, ki je bil zasnovan s ciljem promovirati Brda kot eno najlepših poročnih destinacij. Po dolgem premisleku smo se le odločili in izbrali letošnji zmagovalni par s katerim bomo ustvarjali novo ljubezensko pravljico.

Naziv zmagovalnega para Briške poroke 2018 sta si prislužila  Kristina Pangos in Miha Vodičar, oba iz Ljubljane.  

27 letna Kristina in 30 letni Miha  sta komisijo prepričala predvsem z izvirnostjo, iskrenostjo,  in željo po poroki v Brdih.  Skupna jima je ljubezen, ljubezen do sebe bližnjih in drug do drugega. Oba sta ljubitelja živali, narave in dobre hrane ob kateri rada spijeta kozarec dobrega vina. Navdušujeta se nad zgodovino in lepotami arhitekture, predvsem pa jima je skupna različnost zaradi katere sta si tako zelo všeč.

Kristina je diplomantka fakultete za turizem in magistrica poslovnih ved na IMB programu Univerze v Ljubljani, kjer je znotraj tega programa tudi podpredsednica Alumni združenja. Pravi, da oba z Miho  večino časa preživita v dvorani ali pisarni in jim Brda, ki so zibelka najboljših slovenskih vin s prekrasnimi razgledi, naravo in prijaznimi ljudmi, nudijo vedno odličen pobeg iz sivega vsakdana. Brda jima ponujajo odlične lokacije, ki združujejo vse kar jima je všeč - arhitektura, kultura, zgodovina in ustrežljivost domačinov, ki vedno presenetijo z vrhunsko kulinariko

Miha je profesionalni plesalec in koreograf, ki se je s plesom začel ukvarjati pri rosnih sedmih letih in od takrat dalje je popolnoma predan standardnim in latinskoameriškim plesom. Ples mu daje ogromno zadovoljstva in užitka. Skozi celotno plesno kariero je bil njegov cilj postati svetovni prvak v kombinaciji desetih plesov. S soplesalko Nadiyo Bychkovo sta si ta naslov priplesala dvakrat in sta ponosna nosilca zlate medalje s svetovnih prvenstev za leto 2014 in 2015, evropska prvaka, zmagovalca svetovnega pokala in večkratna slovenska državna prvaka.

Čeprav obožuje vsak aspekt tekmovalnega plesa pa se v zadnjem času najraje posveča predajanju znanja naslednjim generacijam in ljudem, ki imajo radi ples ter uživa v nastopanju. Kot plesnega učitelja ga žene cilj, da pomaga plesalcem razviti tehnično in artistično plat in najti pravi smisel plesa. Z nastopanjem lahko deli svoj talent in sposobnosti z ljudmi, ter jim pokaže svojo ljubezen do plesa. Z letošnjim letom se je pridružil ekipi profesionalnih plesalcev v izjemno gledani oddaji Zvezde plešejo.

Kristina in Miha sta navdušena nad Brdi predvsem zaradi zavedanja, ki ga tu imamo do okolja, do ohranjanja kulture za vse obiskovalce in naslednje generacije. Navdušuje ju tudi mir in neverjetno okolje za polnjenje baterij. Oba delujeta kot mentorja in z veseljem podpirata projekte z dobro zgodbo. Verjameta, da bi s sodelovanjem pri projektu Briška poroka pripomogla k prepoznavnosti znamke Brda in Briške poroke ter vsem partnerjem omogočila, da na najboljši način predstavijo svoje produkte oziroma storitve.

Večno zvestobo si bosta Kristina in Miha obljubila v deželi briškega sadja in izvrstnih vin, v soboto, 9. 6. 2018 na Gradu Dobrovo. Letos še posebej obarvano s plesom.

Kristina Pangos in Miha Vodičar_BP 2018

Kristina Pangos in Miha Vodičar_BP 2018_2

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Partnerji letošnje Briške poroke, ki podarjajo nagrade in poskrbijo, da bo najlepši dan resnično čaroben in poseben. Obiščite njihove spletne strani.

cvetličarna nataša mic styling boutique nevesta  kruh in vino _logo nanda zlatarna šuligoj kotu logo Studio E Manufaktura   Metka Skrt PhotographyŠčurek logo čarga vinska klet logo   logo venko Oljčni bar Pr Naadjagode in dinozavri - torta sponzor BPGredič logonailanasng logopegasus 

kikrca logoRadio robin hit logowedding hillsa-media

 

                                                                          

Oglejte si fotografije lanske Briške poroke, kjer sta si Amadeja in Rok obljubila zvestobo.

Briška poroka 2017_6

 Briška poroka 2017_12

Briška poroka 2017_13

Briška poroka 2017_5

Briška poroka 2017_11

Briška poroka 2017_4

Briška poroka 2017_2

Briška poroka 2017_14

Briška poroka 2017_8

Briška poroka 2017_3

Briška poroka 2017_15

 

nazaj >>