Poroka v čarobni deželi Brda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preživita vajin najlepši dan v objemu briških gričev ter obdana s toplim mediteranskim soncem

Čarobna narava, opojni okusi lokalnih dobrot, vrhunska vina ter strastna predanost domačinov ustvarijo vajino nepozabno briško poročno pravljico. 

V Brdih bomo poskrbeli, da bo vajin dan zares enkraten. Si želita poroko izvesti na prostem? Za vas imamo na voljo kar nekaj čudovitih lokacij, kjer lahko izvedemo poročni obred. Če pa ne bosta zadovoljna s ponujenim, se bomo z vami zapeljali med briškimi vasmi in skupaj bomo našli pravi kotiček za vaju. Neponovljiva narava ter lepota pokrajine vaju bo zagotovo prepričala, da si usodni da izrečeta med vinogradi ali češnjevimi nasadi.

razgledni stolp_Gonjače  krčnik_Brda  Kotline_Brda   Ceglo_Brda   Šmarno Brda_panorama  poroka_Krčnik    poroka_Krčnik

Civilni obred pa lahko poteka tudi v Viteški dvorani srednjeveškega gradu Dobrovo ali v na novo obnovljeni Vili Vipolže, ki v sebi skriva magičnost preteklosti in eleganco sodobnega časa. Po želji lahko sprejem, obred in slavje uredimo tudi na ploščadi pred Vilo ali v parku.

grad Dobrovo briška poroka 2015 uradne briška poroka 2015 uradne briška poroka 2015 uradne vila viploze vila Vipolže Vila Vipolže_slavje      

Potrdita vajino zvezo v skritih kotičkih naših cerkvic. Vsak briški grič ima svojo, našli bomo tudi vajin prostor.

Cerkev Sv. Križa Kojsko   brda 

Številni briški ponudniki nudijo možnost izvedbe poročnega slavja. Preverite pestro ponudbo lokalnih restavracij in turističnih kmetij. Več na povezavi.

Več informacij o lokacijah za poroke ter pomoč pri organizaciji poroke na telefonski številki 05 395 95 95 ali na e-mail naslovu tic@brda.si.

 

nazaj >>