Z LOOPYJEM po zeleni Sloveniji

 LAHKIH NOG NA OKROG Z LOOPYJEM PO ZELENI SLOVENIJI

Končno je tu! Prvi hop-on hop-off javni prevoz Loopy, ki vas bo popeljal na okrog po celi Sloveniji.  Posebej za obiskovalce naše čudovite dežele je Turistična agencija Slovenia4seasons  vzpostavila javni prevoz, ki vas bo popeljal po vzhodnem ali zahodnem delu Slovenije. Pot vodi skozi  7 večjih vinskih regij, ker se lahko ustavite in poizkusite odlično in edinstveno Slovensko kapljico. Voznika povprašate, kje pridelujejo vam najljubše vino in se tam ustavite. Poleg tega pa boste z Loopy Slovenija videli vse, od gradov in cerkva, do jezer in morja, oddahnili pa se boste lahko tudi v termah ali ob čudoviti reki Soči.

Z Loopyjem se iz Ljubljane lahko zapeljete proti zahodnemu ali proti vzhodnemu delu Slovenije. Ob različnih urah boste prispeli v določen kraj, kjer lahko po vaši želji ostanete in pot nadaljujete naslednji dan, ko se bo Loppy spet pripeljal mimo vas in nadaljeval pot do naslednjega kraja. Lahko pa pot nadaljujte takoj in se tako zapeljete do vam najbolj zanimive točke in tam postanete.

Loppy pa bo prišel tudi v Brda. Vsaki dan ob 13.00 se bo ustavil v čudoviti srednjeveški vasici Šmartno. Postanite pri nas in DOŽIVITE Brda v vseh lepotah, SPOZNAJTE čare, ki jih skrivajo briški griči ter OKUŠAJTE dobrote, ki jih roke pridnih briških kmetovalcev pridelajo posebej za vas.

Cena prevoza po vzhodnem ali zahodnem delu je 110 evrov. Če pa vas po Loopy popeljal po celi Sloveniji, boste morali za to odšteti 200 evrov. Možen je tudi nakup posamezne vozovnice (samo ena postaja), kar znaša 18 evrov. Seveda nismo pozabili na najmlajše. Otroci do 14. leta imajo 50% popust, za skupine nad 6 ljudi pa se obračuna 10% popust.

Več o javnem prevozu Loopy in točnih časovnih postankih na loopyslovenia.

Za več informacij pišite na info@loopyslovenia.com.

Loopy 2016

nazaj >>