Kmetija Štekar

Ni samo delo. Je ljubezen do zemlje. So ritmi narave. Brda. Je naša identiteta. Spomini na zgodbe naših nonotov. Je izziv. Radovednost naših otrok. Preizkušanje mej. Je užitek. Je naš način življenja.

In so vrhunska vina, žganje in domači likerji, sobe za goste, sadje in ostale domače dobrote. Je čarobnost briške pokrajine, razkošje miru in bogastvo okusov.

 

Brezplačni wirelessDegustacija po predhodnem naročiluEkološka kmetijaPonudba jedi po predhodnem naročiluObisk kleti po predhodnem naročiluPlavalni bazenPohodništvoPrenočiščaProdaja domačega žganjaProdaja izdelkov iz sadjaProdaja sadja in zelenjaveProdaja vinaTuristična kmetijaHišni ljubljenčkiParkiranje

 

Snežatno 31/a, 5211 Kojsko
tel.: +386 (0)40 221 413
e-mail: info@kmetijastekar.si
www.kmetijastekar.si

Po predhodnem naročilu!

Zaprto: januar, februar

nazaj >>

Posebnost hiše:

Ekološka pridelava v naših sadovnjakih in vinogradih na zračnih, toplih legah, daje zdravo in okusno sadje in vino, na kmetiji s prelepim razgledom pa vas pričakujejo prijetne sobe, kjer si lahko odpočijete telo in srce ter napolnite svoje čute.

V poletni vročinin se ohladite v naravnem bazenu, se nam jeseni pridružite na trgatvi, odkrivate skrivnosti naših vin in okuse Brd.

Zemljevid: