Restavracija Divina

Grad Dobrovo na Dobrovem se dviga nad prečudovito pokrajino vinorodnih Goriških Brd, le 18 kilometrov od Nove Gorice. Že pri vstopu na grajsko dvorišče vas bo očaral slikoviti renesančni ambient srednjeveškega gradu. Umetelno in z ljubeznijo do vrhunske kulinarike vas bomo v restavraciji razvajali z izvrstnimi jedmi, sestavljenimi iz tradicionalnih sestavin, ki jih ponuja ta bogata pokrajina in so plod dela marljivih Bricev.

Za izbrane okuse bodo tako poskrbeli odlični kuharski mojstri, ki so znanje pridobili v vrhunskih restavracijah v Sloveniji in v Italiji. Popeljali vas bomo skozi bogato tradicijo Goriških Brd in vam ponudili povsem novo, sodobno kulinarično izkušnjo, postreženo na grajskem vrtu ali v eni od grajskih soban.

Brbončice boste lahko razvajali tudi z vrhunskimi vini kleti DeBaguer, ki domuje v gradu, in drugimi, prav tako vrhunskimi vini briških vinarjev.

Obiščite nas in se nam prepustite okusom izvrstne kulinarične ponudbe, v prekrasnem ambientu Restavracije Grad Dobrovo in prečudoviti naravi Goriških Brd, med ljudmi klenega in dobrega srca.

Z veseljem se vam bomo posvetili in prisluhnili vašim željam. Dobrodošli!

 

Restavracija Divina

Grajska cesta 10, 5212 Dobrovo

T: 070 820 603

E: divina.restavracija@gmail.com

URNIK:

Restavracija: sreda - nedelja: 11.00 - 22.00

Kavarna: sreda-nedelja: 7.30-22.00

nazaj >>

Posebnost hiše:

domače briške sestavine

vina Kleti Brda (DeBaguer in druga) in drugih vrhunskih briških ponudnikov

hrana za vegane, vegetarijance in jedi brez glutena

Zemljevid: