Nona Luisa

Po izobrazbi, prepričanju in načinu živjenja sem predvsem ekologinja. V naravnih milih NONA LUISA mi je uspelo združiti znanje in izkušnje ter ustvariti 100 % naravni izdelek. Osnovna sestavina naravnih mil NONA LUISA je visokokvalitetno, hladno stiskano oljčno olje, ki mu dodam naravna zelišča, domače sadje, zelenjavo ali vino, mila odišavim z naravnimi esencialnimi olji, za barvila pa uporabljam dele rastlin ali glino. 

Mila izdelujem ročno, po hladnem postopku, ki omogoča, da se ohrani največ naravnih surovin. Nato pustim, da mila zorijo vsaj 6 tednov v kontrolirani atmosferi, kjer poteka proces saponifikacije, v katerem nastaja naravni glicerin, ki blagodejno vpliva na našo kožo. Milo zato nima samo osnovne čistilne funkcije, kožo tudi navlaži, nahrani in zaščiti. Primerno je za vse tipe kože, tudi za otroško in obraz, še posebej pa se priporoča za občutljivo in suho kožo ter kožo podvrženo alergijam, aknam, ekscemom in s psoriazo. 

Kot ekologinja sem ponosna tudi na to, da je naravno milo NONA LUISA 100% ekološki in biorazgradljiv izdelek, tako zaradi uporabe naravnih surovin domače pridelave, hladnega in ročnega postopka izdelave z minimalno porabo energije in brez stranskih odpadnih produktov ter končne embalaže, ki je naravnega izvora in biorazgradljiva.

Vsa mila je strokovna komisija uvrstila med izdelke domače obrti in nosijo certifikat rokodelstva Slovenije, kar je dodatna potrditev pristnosti in kakovosti izdelkov.

 

Prodaja izdelkov iz oljk Domača obrt

 

 

Šmartno 20, 5211 Kojsko
tel.: +386 (0)40 331 110   
e-mail: info@nonaluisa.com
www.nonaluisa.com

 

od petka do ponedeljka med 11-17h

ali po predhodnem naročilu

nazaj >>

Posebnost hiše:

V ponudbi mil so tudi manjša mila za goste (16-19g). Primerna so tako za domače, kot za hotelske goste. Po želji lahko za večje količine izdelam mila tudi po naročilu in etiketo personaliziram.   

Naravno milo je tudi primerno darilo, zato sem zanje pripravila različne ekološke darilne embalaže iz jute, bombaža ali lesa ter dodatke, kot so doma narejeni podstavki za mila in naravne morske spužve. 

Poleg naravnih mil izdelujem tudi naravne likerje: Rubin: merlotov liker z gozdnimi sadeži in posebnost: Olivin - oljčni liker