Koledar dogodkov

Dogodek: Delavnica izdelave naravne kozmetike

Datum: 24.03.2016
Ura: 18:00 do 20:30

Kraj: Nova Gorica
Lokacija: Hotel Sabotin

Želite sami izdelati mazilo ali balzam za ustnice? Se ne znajdete v poplavi kozmetičnih izdelkov in ne veste, kateremu zaupati? Ste vedeli, da je uporaba oljčnega olja v kozmetične namene stara vsaj toliko kot njegova uporaba v kulinariki? Da je že oče medicine Hipokrat napisal preko 60 receptov na osnovi oljčnega olja za zdravljenje različnih težav kože.

Če želite izvedeti vse o uporabi oljčnega olja kot eliksirja zdrave in mladostne kože, poiskati odgovore na zgornja in podobna vprašanja vas vabim, da se udeležite delavnce kjer bomo:
-se spoznali z naravno kozmetiko in razumeli razliko med naravno in komercialno kozmetiko
- spoznali prednosti in uporabo oljčnega olja v kozmetiki
- spoznali ostale osnovne sestavine in dodatke v kozmetičnih izdelkih
- izdelali zeliščno mazilo in balzama za ustnice

Delavnica bo trajala predvidoma 2,5 uri. Vsak udeleženec odnese domov mazilo in balzam za ustnice, ki bomo izdelali na delavnici in obsežno gradivo s praktičnimi nasveti, opisi in viri.

Za udeležbo na delavnici ni potrebno nobeno predznanje, saj bo vse razloženo na poljuden in razumljiv način. Po končani delavnici bo možen ugoden nakup naravnih izdelkov NONA LUISA.

Cena delavnice je 25 EUR. Obvezna je prijava z vašim imenom in telefonom na mail: info@nonaluisa.com ali na telefon 040331110. Število mest je zaradi kvlitetne izvedbe delavnice omejeno, zato pohitite s prijavo!

nona luisa delavnica