Koledar dogodkov

Dogodek: Lesizza Gold Wine

Datum: 19.09.2015

Kraj: Vipolže
Lokacija: Vila Vipolže

Dogodek se bo odvil 19. Septembra 2015 od 21. ure dalje v novo prenovljeni luksuzni Vili Vipolže – Goriška Brda.

Program večera:

-          Modna revija z vinom LESIZZA GOLD 22K z misicami Miss Gaming Slovenija v oblekah priznanega oblikovalca Joel Loyo

-          Laser Show

-          Zabava vina  z zlatom LESIZZA GOLD 22K s kulinaričnimi dobrotami raznih restavracij, naših partnerjev, spoznavanje, druženje, mreženje, presenečenja

-          Premierno Koncert priznane mehiške DJ Violinistke MARIANA BO z Laser Show; MARIANA BO je delala že s priznanimi znamkami kot so Mercedez Benz, Corvetter, Mini Cooper, Ferrari in je delila oder s priznanimi DJ-ji in glasbeniki v ZDA, Mehiki in drugje po Latinski Ameriki.

-          Zaključek okrog 01. Ure

 

Cena vstopnice 35 EUR, število vstopnic je omejeno.

Večerne blagajne ne bo. Prodaja vstopnic: www.eventim.si, hiše vstopnic Eventim SI (Tivoli Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana,  Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 01 420 5000) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K) kiosk, M Holidays in Alpetour potovalna agencija.

Dogodek se bo odvijal ne glede na vreme. V primeru lepega vremena pred vilo in znotraj vile, v primeru slabega vremena pa samo znotraj vile.  

Parkiranje: Organizirano je parkirišče znotraj dvorišča Vile (vhod od zadaj) in ob cesti, reditelji vas bodo usmerjali.  Vabimo vas, da pridete prej in si umirjeno zagotovite svoj prostor. Prehod od ceste do prednjega vhoda Vile mora ostati prost, zato vas prosimo, da ne poskušate tam parkirati.   

LesizzaLesizzaLesizzaLesizza