Hotel Kozana

V osrčju briške gričevnate pokrajine stoji Hotel Kozana, ki je le dobrih 3 km oddaljen od italijanske meje ter 15 km od Nove gorice. Obdan z bujnimi vinogradi ponuja udobno opremljene sobe, restavracijo ter sprostitveni kotiček s turško in finsko savno.

 

Kongresna dvoranaOrganizacija izletov in ogledovCerkev, kapelica ali znamenjeOkrepčevalnicapiktogram invalidi_maliPohodništvoRazglediščeBrezplačni wirelessPrenočiščaPonudba jediPonudba jedi po predhodnem naročiluParkiranjeHišni ljubljenčkiGaraža za motorje, kolesa in športne rekvizite

 

Kozana 94, 5212 Dobrovo
tel.: +386 (0)5 398 87 00

gsm.: +386 (0)41 341 092 
fax.: + 386 (0)5 30 41 053
e-mail: info@hotel-brda.si
www.hotel-brda.si

Hotel: Od 9:00 do 22:00.
Restavracija:
Po predhodnem naročilu.

nazaj >>

Posebnost hiše:

Hotel Kozana ponuja 24 sodobno opremljenih sob, od tega 5 suit z enim dodatnim ležiščem in 3 suite z dvema dodatnima ležiščema. Vse sobe imajo prečudovit razgled. Na eni strani se razgled odpira od Medane do srednjeveške vasice Šmartno, v ozadju igrivih gričkov pa se lesketa gorovje Dolomitov. Na drugi strani pa ponuja razgled na vasico Kojsko in na star očak, hrib Sabotin.

Hotel ima tudi dve restavraciji, Rustiko in Panoramo, s skupno 90 sedeži. Ob veličastnem razgledu na okoliško pokrajino lahko okušate mediteranske in lokalne kulinarične specialitete skupaj s izvrstnimi vini priznanih vinarjev.

Restavraciji sta primerni tudi za poslovna srečanja, kosila, seminarje, poroke ter druga praznovanja.
 

 

Dodatne storitve:

Finska in turška savna

Plačilne kartice:

mastercard - nova    maestro - novo    karanta    diners club - nova    visa - nova

Zemljevid: